S.O.S. kvintet | Bači bači za sladokusce
S.O.S. kvintet… ko treba je zašpilat in zapet!
bači, bači bači, baci, baci baci, SOS kvintet, S.O.S. kvintet
18801
single,single-post,postid-18801,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

“BAČI BAČI” ZA VSE SLADOKUSCE

Bači bači

16 Apr “BAČI BAČI” ZA VSE SLADOKUSCE

Na sceni že kar nekaj let, za njimi že veliko avtorski pesmi, tako narodno-zabavnih kot zabavnih, sodelovanja z izjemnimi glasbeniki na slovenski sceni – to so S.O.S. kvintet, ja – Kaja Humski, Andrej Gorenjak, Primož Krajnc, Mitja Marko, Nik Zendzianowsky in Aljaž Jelen!

S.O.S. kvintet

Vstop v novo sezono 23′ s skladbo Bači bači.

Se še spomnite?

Lani so s svojim trdim delom pridobili tudi naziv ansambla z najboljšim valčkom leta – Drobno srce jih je popeljala do tega naziva. S svojo čarobnostjo in lepoto je očarala strokovno komisijo in poslušalce.

Drobno srce

Lansko leto je bilo za S.O.S.-ovce zelo uspešno.

Ker je pred sezono potrebno razveseliti oboževalce in vse, ki bodo letos uživali od njihovi glasbi, so z novim članom pripravili novo polko Bači bači, ki bo zagotovo hit! Pesem je spevna, malo drugačna in posneta v krasnem okolišu Vipavskega križa, Sele na Krasu in gradu Rače. Vokalistka pri S.O.S.-u komentira: “Skladba je precej zanimiva. Sveža, zabavna, marsikdo se z njo lahko poistoveti in na njo se da super plesati in veseliti. Ob tem smo seveda izkoristili še trenutek, da smo predstavili našega – sedaj najmlajšega člana, Nika. Komaj čakamo, da pokažemo, kaj vse smo za letos pripravili.

Snemalna ekipa ZGS PRODUKCIJE je uspešno izpeljala oba snemalna dneva v krasnih koncih Slovenije.

S.O.S. kvintet

Snemalna ekipa ZGS production.

 

Skladba Bači bači je nastala že kar nekaj časa nazaj, še takrat s starim basistom, Sandijem, sedaj pa se je le malce preuredila in dobila novo podobo še z videospotom.

Z glavnima igralcema, priznano slovensko make-up artistko Marino Vasle in slovenskim voditeljem Iztokom Gartnerjem, so  popestrili videospot pesmi Bači bači.

Kot na vsakem snemanju so se tudi tukaj dogajale “cvetke” :) :) … glavni igralec Iztok je staknil virozo, ampak je izjemno profesionalno odigral in vse skupaj zakril z veliko mero dobre volje in pozitive. Tudi Kaja, članica uspešnega kvinteta S.O.S. je imela zanimivo jutro, namreč zbudila se je z izboklino na ustnici, katero pa je glavna igralka z make-upom dobro skrila in tako se je prvi snemalni dan uspešno zaključil.

Novic pa kar ni konec – ne dolgo nazaj so predstavili novega člana – Nik je fant, ki bo letos s S.O.S.-ovci “žgal” na odrih porok, veselic in drugih nastopov.

S.O.S. kvintet

S.O.S. kvintet z novim članom – Nikom.

Audio produkcija: OLD HOUSE production

Video produkcija: ZGD production
Producent in foto: Žan Zajc, Innea studio
Režija: Marko Satler & Žiga Gjuro
Kamera: Primož Strašek
MU artist: Marina Vasle

Zahvaljujemo se za prostore snemanja v gradu Rače in Sela na Krasu 32.

 

Vabljeni na socialna omrežja S.O.S. kvinteta.